OLIVE GREEN υγρό γενικού καθαρισμού ( ανθη πορτοκαλιάς) 750 ml

Μοντέλο: OLGROF

 

 ΦΥΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠO ΑΣΑΠΩΝΟΠΟΙΗΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ

 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ 1 ΜΕΖΟΥΡΑ ΕΩΣ 250 m²
ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ.
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠO ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΥΡΕΣΥΤΕΧΝΙΑΣ
 
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΑΣΑΠΩΝΟΠΟΙΗΤΟ ΑΓΝΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΡΩΜΑ 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ
ΦΩΣΦΟΡΙΚΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ, ΑΡΩΜΑ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ,Α ΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΕΘΙΣΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΠΡΟΙΟΝ. 
THINK GREEN FOR EARTH
 
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ
Αρ. καταχώρησης / Reg.No: 15402/0/2011
Υπεύθυνος κυκλοφορίας:
VIVID & HEALTH ΕΠΕ
 

Η HEALTH AVENUE ΣΤΗΡΙΖΕΙ την OLIVE GREEN που δημιουργησε τα πρώτα καθαριστικά από λάδι ελιάς.

Τα καθαριστικά δημιουργήθηκαν από την ανάγκη και την στροφή της σύχρονης κοινωνίας μας στα παραδοσιακά προιόντα.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και με την απαραίτητη τεχνογνωσία πετύχαμε να χρησιμοποιήσουμε το λάδι ελιάς μεττατρέποντάς το σ΄ένα απόλυτο δυνατό καθαριστικό χωρίς να χρησιμοποιήσουμε χημικά και βιομηχανικά προιόνταπου αφήνουν κατάλοιπα και δημιουργούν αναθυμιάσεις στον χώρο που ζούμε κι εργαζόμαστε.

Τα OLIVE GREEN είναι μια πρωτοποριακή σειρά φυτικών προιόντων περιέχουν βιοδιασπώμενα συστατικά, είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο και το περιβάλλον ενώ περιέχουν υποαλλεργικά αρώματα σε πλήρως ανακυκλώσιμη συσκευασία pet.

Δεν περιέχουν πράσινο σαπούνι καυστικά συστατικά γι’ αυτό δεν έχουν καμία επισήμανση επικινδυνότητας στην συσκευασία τους.

Σήμερα τα περισσότερα απορρυπαντικά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες (για καρκίνο έχει ενοχοποιηθεί και το χλώριο που χρησιμοποιήθηκε και ως χημικό όπλο κατά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο).

Σημαντική είναι η επιβάρυνση στον ανθρώπινο οργανισμό. Σε πρόσφατη έρευνα σε κατοίκους της Αττικής για λογαριασμό της «Ελλάδας Καθαρή» ανακαλύφθηκε πως το 84,9% των γυναικών και το 78,5% των ανδρών της Ελλάδας συμφωνούν με την γνώμη ότι τα συνήθη προϊόντα καθαρισμού, όπως η χλωρίνη, και γενικά τα απορρυπαντικά είναι επικίνδυνα για την υγεία, καταστροφικά για το περιβάλλον και δεν πρέπει να τα χρησιμοποιούμε

Επίσης 26% των γυναικών δήλωσε ότι τα απορρυπαντικά τους δημιουργούν ενοχλήσεις και προβλήματα όπως δερματίτιδες, αλλεργίες, δύσπνοιες κλπ ενώ το 31% δήλωσε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις εμφανίζουν κάποια ευαισθησία στα συνήθη απορρυπαντικά. Συνολικά δηλαδή, 60% των γυναικών, που είναι και οι περισσότερες χρήστριες προϊόντων καθαρισμού έχουν κάποια ευαισθησία στα συνήθη απορρυπαντικά.

Οι παιδικές αλλεργίες, λένε, έχουν πολλαπλασιασθεί τα τελευταία 30 χρόνια. Αυτό σε μεγάλο βαθμό οφείλετε στην αυξημένη χρήση οικιακών χημικών και μάλιστα των λεγόμενων «βιολογικών».

Οι οικολόγοι δίνουν έμφαση στα απορρυπαντικά και καθαριστικά σπιτιού γιατί, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαικής Στατιστικής Υπηρεσίας, ο μέσος Έλληνας καταναλωτής χρησιμοποιεί διπλάσια ή τριπλάσια ποσότητα απορρυπαντικού από την αναγκαία.

Στα πλαίσια αυτής της αντίληψης κινείται η μελέτη και προώθηση των προιόντων μας. Ψάξαμε, βρήκαμε και τολμούμε να προτείνουμε κάποιες λύσεις από το μεγάλο θησαυρό της φύσης για την αντικατάσταση των χημικών που χρησιμοποιούμε καθημερινά στο σπίτι μας. Με τον τρόπο αυτό ο καθένας από μας προστατεύει όχι μόνο την υγεία του αλλά και το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζει.

Πρώτα όμως διαβάστε έναν οδηγό για οικολογική χρήση των απορρυπαντικών, που καλό είναι να τον προσέξουμε, τουλάχιστον μέχρι να πειστούμε να καταργήσουμε εντελώς τα χημικά στο σπίτι μας.

 

ΟΔΗΓΟΣ

Για οικολογική χρήση απορρυπαντικών

  • Από τα ειδικά σήματα στις ετικέτες των συσκευασιών καταλαβαίνουμε πια προϊόντα είναι τα πιο επικίνδυνα: Τα αποφεύγουμε και τα αντικαθιστούμε με φυτικά.

  • Χρησιμοποιούμε πάντα τις κατάλληλες ποσότητες και ποτέ παραπάνω.

  • Χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά απορρυπαντικών. Ετσι εξοικονομούμε το 75% των υλικών συσκευασίας

  • Αγοράζουμε απορρυπαντικά μη τοξικά, φιλικά προς το περιβάλλον. Προτιμούμε αυτά που δεν περιέχουν φώσφορο, χλωρίνες ή έχουν βάση το πετρέλαιο, γιατί προκαλούν ερεθισμούς στο αναπνευστικό μας σύστημα και πονοκεφάλους στον χρήστη.