Νόστιμες συνταγές για γερή καρδιά - Τερζόπουλος Χρήστος 23€

Μοντέλο: 9789607220479

 

 Η σωστή διατροφή για να δατηρήσουμε γερή την καρδιά μας και να απομακρύνουμε τον κίνδυνο προσβολής από την στεφανιαία νόσο δεν είναι δύσκολη υπόθεση. Απλές αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Το βιβλίο αυτό προσφέρει επιλογή προσεκτικά σχεδιασμένων συνταγών που ανοίγουν την όρεξη χωρίς να χάνουν σε γεύση ή να στερούν την απόλαυση της τροφής.
Στις έξι ενότητες του βιβλίου θα βρείτε νόστιμα ορεκτικά και σούπες, υπέροχα πιάτα με ψάρια και θαλασσινά, ελαφριά γεύματα με κρέας και πουλερικά, χορτοφαγικά κύρια πιάτα πλούσια σε ίνες και άρωμα, χορταστικές σαλάτες και συνοδευτικά πιάτα, και απολαυστικά γλυκά με λίγες θερμίδες. Κάθε συνταγή συνοδεύεται από πίνακα θρεπτικής αξίας ώστε να ελέγχετε σε αριθμούς τι τρώτε.
Η περιεκτική εισαγωγή του βιβλίου εξηγεί λεπτομερώς πως να κάνετε απλές και αποτελεσματικές αλλαγές στη διαίτά σας. Θα βρείτε πρακτικές συμβουλές για τις τεχνικές υγιεινής μαγειρικής, για να προγραμματίζετε τα γεύματά σας ώστε να προσλαμβάνετε όλα τα συστατικά που είναι απαραίτητα για τον οργανισμό και, να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας, με περισσότερη άσκηση, έλεγχο του στρες και περιορισμό του αλκοόλ.
Ακολουθήστε πιστά τις συμβουλές και δοκιμάστε ανεπιφύλακτα τις συνταγές του βιβλίου Νόστιμες Συνταγές για Γερή Καρδιά. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε και να εμπλουτίσετε τη διατροφή σας, και να χαρείτε μια ζωή γεμάτη υγιεινές γευστικές απολαύσεις.